Nagyon sokat segített nekem a tanácsadás. Egyedül voltam, és nem volt segítségem. Még egyszer nagyon köszönök mindent.

SZILVI

Megmutattad nekünk, hogy a szoptatás lehet egy csodaszép élmény is, amiben azelőtt ilyen formában nem volt részünk. 

ÉVA

Elképesztő volt, milyen gyorsasággal indult meg minden. Az a néhány jó tanács is elég volt, hogy újra elinduljon a tejem.

BRIGI

Annyira boldog vagyok, hogy a kisfiam újra elfogadja a mellemet, szopizik! Hálásan köszönöm!

JUDIT

Megnyugodtunk kicsit es nagyon halasak vagyunk a segitsegedert! Szopizas is jobban ment neki ejszaka😊👍

ORSI

Szia, jol vagyunk, koszonjuk, elhagytuk mar par napja a potlast es azota is szepen hizik, jol erzi magat es eleg kiegyensulyozott! Mi is megnyugodtunk, jol megy a szoptatas, magabiztosan!! Mar 3,360 gramm!!😊

ZSANETT

Szia.

Gondoltam írok pár sort a jelenlegi helyzetünkről. Két héttel ezelőtt volt pucéran 2700g mai méréskor pedig 3270g, azt hiszem nagyon szépen gyarapodik a súlya. Két hetes korára el is érte a születési súlyát. Több mint egy hete nem kap pótlást egyáltalán. Magától ébred, hol 2-3,5 óránként mikor hogy igényli. Tényleg köszönjük szépen a pozitív megerősítést, mert enélkül azt hiszem már akkor feladtam volna és nem szoptatnám pedig egy igazi kis cici függő kislegény(teeth)

Beáta

Kedves Márti!

Szeretnék Neked visszajelezni, 2020.02.17-én megszületett a Kislányunk Eliza, 3670 gr és 57 cm😊 Természetesen született gátvédelemmel, nem kellett gátmetszés sem😊 a köldökzsinórt csak 20-25 perc után vágta el Apa😊 Már itthon vagyunk, hihetetlen csodás élmény volt, már a szülőszobában már a mellemre került, hálistennek nagyon szépen tudott szopizni az elejétől már és azóta is.

Nagyon köszönjük a sok hasznos tanácsodat😊 

RITA

Szia Màrti!

7 honapos lesz 2 nap mulva Eliàn. Annyit tud enni egyszerre, hogy tegnap meg ma majdnem ràaludt a cicimre, olyan jo anyai erzes volt, ki is csordilt a konnyem…  Annyira hihetetlen, hogy sikerült!! 🥰 Remèlem nem adod fel ezt a szakmàt, a picikènk Neked koszonheti, hogy a cici igazi mindent megado kucko elmenyt ad neki. Sokat kuzdott èrte Eli is meg èn is, sokszor fàjdalmas volt, gyötrelmes az út, de csodalatos hogy most helyreallt a termeszet rendje!

KRISZTI

Nagyon köszönünk mindent!
Már pár nap alatt is érezzük a változásokat!
Mióta Panni így szopizik, éjjel csak egyszer ébred enni, és elégedetten alszik tovább, az eddigi 3-4 alkalom helyett, ami már önmagában is nagyon nagy változás.

ZSÓFI

Kedves Márta, tegnap volt Manci fél éves. Az elmúlt fél év során nagyon sokszor jutottál az eszembe, nélküled nem sikerült volna az, hogy csak anyatejes legyen a leányzó. A súlya nagyon jól alakul, 7550gramm,(3360-al született). A percentilis görbén ugorttunk egyet, már a 60szazalek körül mozog a kezdeti 41-hez képest 🙈😅 halason köszönjük a segítséget, amit adtál a személyes konzultáció során és utána amit még itt mesengeren folytattál! 🥰💜🌸

ERIKA

Nagyon köszönünk mindent!
Már pár nap alatt is érezzük a változásokat!
Mióta Panni így szopizik, éjjel csak egyszer ébred enni, és elégedetten alszik tovább, az eddigi 3-4 alkalom helyett, ami már önmagában is nagyon nagy változás.

ZSÓFI

Nagyon hálás vagyok neked, és az életnek, hogy pont Téged sodort felénk, amikor szükségünk volt a segítségre!

EDINA

Elsőként szeretném megköszönni a látogatásod, amely óriási segítséget jelentett a számunkra. Hatalmas szerencsénknek tartjuk, hogy Rád találtunk.

ANDREA

Közben fél éves lett a baba, elképesztően megy az idő és továbbra is nagyon hálás vagyok a sok segítségért!

ÉVA

Köszönjük szépen a millió jó tanácsot! Mindenkinek téged foglak ajánlani az tuti! ❤️Jelentkezünk még.

Szép estét kívánunk! 🥰

DÁVID, BETTINA ÉS HUNOR